2016

Första inlägget för 2016. Bloggen har legat på is ett tag och jag har gått med blandade känslor inför detta. Jag vet inte längre vad jag ska skriva, vem jag skriver för och varför?
 Reumatismen finns kvar, värken är ständigt i sitt fulla grepp om mina leder. Jag försöker trappa ner min kortison dos men så fort jag närmar mig mindre än 7.5 mg så blir värken allt för påtaglig. Jag har mer eller mindre ont varje dag och värst är det i min vänstra handled. Jag har börjat fundera eller närmare bestämt mig för att jag vill steloperera denna handled också. Jag vill verkligen inte gå och hålla ut som jag gjorde med förra handleden. 

Jag ser att det fortfarande trillar in flera stycken läsare varje dag och jag får så dåligt samvete för att det ekar tomt här. Tusen tack till er alla som ändå väljer att titta in här ❤️

Jag njuter till fullt av min underbara son som blir hela 8 månader imorgon. Tiden springer verkligen iväg och min lilla bebis är inte så liten längre. Bara på den sista månaden har det hänt så otroligt mycket, han kryper rundor och ställer sig upp mot allt han kan hitta. 
Min William, åh vad du hjälper mig att glömma bort min smärta och du skänker mig verkligen så mycket glädje varje dag.

Allmänt, Min sjukdom- Reumatism | William, bebis, handled, leder, ledinflammation, mamma, mammaledig, reumatism, steloperation, ung reumatiker, värk | |
#1 - - Lillasyster:

Du är grym mamma och som jag sagt tidigare den modigaste och starkaste personen jag någonsin träffat! ❤️️❤️️

Svar: ❤️❤️❤️
Anna Finger

Upp