9 månader

Februari månad och nu har min bebis varit ute längre än han var i magen. Det är så konstigt att tänka att han har varit inne i min mage i drygt 9 månader. Har fortfarande svårt att förstå att det var William vi såg på ultraljuden och att det var han som gjorde så att hela min mage gick i vågor när han rörde sig. 
 
William är nu 9 månader och han tar mer och mer för sig. Han pratar så himla mycket nu på sitt lilla vis och det låter ju så härligt. Det finns ju inget mysigare än att höra på honom när han snackar och gestikulerar med sina små armar och händer.
Han har även ett väldigt humör, visar klart och tydligt när han inte får som han vill och kör därmed redan med sina föräldrar. Men vad trodde vi egentligen, med två envisa föräldrar så kan han ju inte vara sämre. Tur han är så söt :)
 
I helgen chockade han oss också genom att sova från 21-05.30 i ett sträck, och dessutom i sin egna säng! En grej som gärna får bli en vana :) 
 
william 9-10 månader | |
#1 - - Nina:

Hej! Vilken underbar son :) jag undrar lite över hur du har fått till det att vara hemma med honom ensam mtp händerna? Jag har också problem med mina händer, och har varit sjukskriven i stället för mammaledig, pappan har varit och är hemma än. Nu är sonen 10 mnd och jag kan fortfarande inte ta hand om honom själv pga handlederna (kan inte lyfta, byta blöja osv). Tacksam för svar om du har kommit på något bra sätt som gör att det fungerar för dig!

Svar: Hej! Min graviditet var hemsk, mådde riktigt dåligt i mina leder men så fort William var ute så vände det. Mådde faktiskt oförskämt bra och kunde även amma i 4 månader. Fick inte direkt ont i mina leder förens långt senare och när det började bli kallt. Och endast haft någon enstaka dag då det har varit tufft med blöjbyte och bära och lyfta. Så kan tyvärr inte ge något knep 🙁

Håller tummarna att det vänder snart för dig 💕
Anna Finger

Upp