Inspiration till dop

 
Dopet närmar sig med stormsteg. Igår träffade vi prästen och diskuterade låtar och själva dopceremonin. Prästen känns jätte bra så detta kommer nog bli kanon. 
 
Sitter nu och letar inspiration för fulla muggar. Finns så mycket man kan göra och när jag ser vissa grejor så kliar det i mina pyssel fingrar. Så vi får se vad jag kan hitta på. Jag tycker det är så roligt att pyssla, iallafall när man har något att pyssla till. 
 
Några grejor som jag verkligen hade velat göra är pompoms, likadana som jag gjorde till vårt bröllop. Fast denna gången vill jag ha blåa istället för vita. Det hade dessutom varit en snygg inredningsdetalj i Wiiliams kommande barnrum.
Sen skulle jag gärna vilja göra någon form av vimpel, gärna med hans namn på. Den hade också blivit fin som detalj i hans rum. Men vi får se. Har 1,5 vecka på mig att fixa och dona. 
 
Det jag har bestämt såhär långt är att temat ska gå i vitt och blått. Och hur snyggt är inte det?
 
Williams dop | |
#1 - - Sophie:

Hej!

Vi hade dop för Agnes den 9/8, och gick i precis samma tankar som du gör nu :) Vek dopklänningar av servetter (Lite pilligt, men går snabbt när man kommit igång - och alla tyckte de var fina och tog med hem, haha), gjorde egna pompoms samt vimplar som vi satte längs bordskanterna för att "bryta av" och ballonger på det :) Fast allt då i tema rosa/vitt ;) Om du vill ha hjälp med att vika grejer eller så, så får du gärna höra av dig - tänker med din hand och så och om David inte är hemma. Har också fått en snäll bebis som är glad och nöjd och sover mest hela tiden, så ja, har tid över ^^ Hoppas i alla fall att ni får ett fint och trevligt dop, skönt att det känns bra med prästen, blir mycket lugnare för er då :)

Ha det så fint!

Svar: Hej! Vad kul för er att dopet blev lyckat 😃 så himla roligt att fixa och dona! David har fortfarande semester så det kommer nog att lösa sig och min kropp mår faktiskt helt ok med tanke på allt 😍 men tack ändå!
Anna Finger

#2 - - Sophie:

Och och och, vet inte om ni redan bestämt om ni ska bjuda på tårta och så efter, men vi beställde från Bageriet Sjöstrands som levererar till ICA Höganäs (säkert till Jonstorp också), de var sååå fina och sååå goda. Vi tog vit prinsesstårta (finns många alternativ att välja mellan, bildtårta t.ex) med rosa text samt att de gjort en egen dekoration på den, verkligen superfint - och billigt (fick typ två stora tårtor till samma pris mot vad en kostar om du beställer från de konditori som finns här). Så ja, bara ett tips om ni inte tänkt något annat (: Nuuu ska jag sluta bomba din blogg =)

Upp