GOTT NYTT ÅR

 
2012 började bra med att jag tog examen och hade fått ett vikariat på Helsingborgs lasarett. Men det tog 4 månader och sen var det bakslag på bakslag. Jag blev sjukskriven och sökte samtidigt nytt jobb. Jag blev erbjuden jobbet och jag såg verkligen framemot att börja jobba på det nya jobbet som dessutom även var en tillsvidare tjänst :D Tyvärr blev inte lyckan långvarig då jag på nytt blev sjukskriven eftersom min hand krångla. Och efter alla turer ner till Lunds sjukhus konstatera man att handen är helt sönder och det finns inget mer att göra än att stelopera. Ett år med besvikelse och många många tårar. Året har dock även inneburit många glädjestuder och en av den är när man fick reda på en juni kväll när handen var fullproppad med kortision efter en tur till Lund att man skulle bli moster!!!
 
2013 är snart här vilket kommer innebära ännu mera smärta då steloperationen eventuellt kommer att äga rum i februari men glädjen är att även syskonbarnet kommer ut då. bebismys överväger självklart smärta. 
 
 
så 2012 jag kommer inte sakna dig! Vilket jävla skit år du var! Jag siktar nu på ett nytt år som måste bli bättre för sämre kan det då inte bli.
 
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!!!
 
ikväll blir det tre rätters med min lilla familj :D och givetvis Bingolotto med alla våra vinstlotter ;)
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp