Sommaren 2018

Idag är sista semesterdagen för denna sommaren. En väldigt annorlunda och händelserik semester. Jag kommer minnas den med blandade känslor. Aldrig har jag varit så långt ner på botten och aldrig har jag fällt så många tårar. 
Det känns skönt att börja jobba igen på måndag, lägga denna semestern och dessa jävliga veckorna bakom mig. Lägga locket på så mycket som det bara går i denna situation och ta nya friska tag.

Jag ska gå starkare ur detta, jag kommer klara det, frågan är bara hur mycket skit man ska få längs vägen...

Sommaren 2018 ett år jag kommer minnas och se tillbaka på. Jag har trots allt haft en del ljusglimtar som får mig att se ljust på framtiden. Personer som lyfter mig och som får mig att skratta. Personer som lyssnar och torkar mina tårar, som får mig att må bra.

Det kommer aldrig bli som förr, det kan bara bli bättre 💫

(null)

Allmänt | | En kommentar |

Min favvo kille

De bästa dagarna är här, dagarna med William ❤️ Mitt hjärta är helt och livet känns enkelt. Min lilla mini människa ger så mycket glädje och energi.
Hade velat stoppa tiden och vara med dig alltid.

Mamma älskar dig ❤️
(null)

Allmänt | | Kommentera |

Lämnar huset

Äntligen närmar jag mig slutet av den första utmaningen. Huset tas snart över av de nya ägarna och imorgon kör vi sista bouppdelningen. Flyttlasset för min del har redan gått och jag väntar nu endast på MITT EGNA HUS!  Vilken känsla att kunna köpa en bostad helt själv och som dessutom kommer vara nybyggd. Jag håller tummarna att bygget flyter på och att jag till och med kan få flytta in tidigare än beräknat.

Livet, det blev verkligen inte som jag tänkt mig men samtidigt så är jag mer lycklig nu än jag kan minnas. Jag har äntligen fått tid till att göra saker för mig själv. Jag kan fokusera på mitt egna mående och välbefinnande vilket gör att jag blir en mycket bättre mamma till William. Jag känner mig gladare och har närmare till skratt än jag haft på många år. Äntligen känner jag mig som Anna igen.

Men allt är inte till det bättre, Jag önskar att jag kunde få ha William på heltid som förr men jag gör så gott jag kan för att acceptera att jag kommer förlora halva hans uppväxt. Jag får fortfarande extremt ont i bröstet och svårt att andas när jag tänker på det. Så många sömnlösa nätter och så många tårar. Att skiljas från sitt barn är det värsta jag gjort, allt annat är lätt i jämnförelse med det. Älskade William, mamma älskar dig så mycket. Jag ska göra allt i min makt för att du ska få ha det bra. 

Att skiljas är inte smärtfritt. Det är en berg och dalbana utan slut. Man trodde att man kände sin partner och svärfamilj men när man skiljs så får man se sidor man aldrig sett förut. Skrämmande vad en skilsmässa kan locka fram. 

Men mitt i allt elände så har jag så fina människor runt omkring mig som lyfter mig och torkar mina tårar. Personer som lugnar och som får mig att se ljuset i tunneln. Ingen vet vad framtiden har att erbjuda men jag vet redan nu att den kommer bli bra. Jag kommer gå starkare ur detta.

(null)

Allmänt | barn, ensamstående mamma, skild, skilsmässa | | Kommentera |
Upp