Min älskade vän

 
Världens finaste vovve och vän fyller idag hela sju år. Det är rätt skrämmande att det redan gått så många år sedan vi fick hem honom den där lille julafton för snart sju år sedan. 
 
Men idag fyller han år och trots att han är vår älskade hund så har vi faktiskt inte köpt något till honom. Fy skäms på oss och jag har faktiskt lite dåligt samvete för det. Han som verkligen älskar paket. Vilken dålig mamma jag är som inte haft en tanke på det. Jag får nog ta och köpa någon ny leksak till honom på marknaden i morgon och slå in.
 
Idag har han iallafall fått vara ute på sitt älskade land och springa. Jag och mamma tog barnvagn och hund och gick en runda i det fina höstvädret. 
 
Nu blir det mys i soffan framför tv med familjen och twix får extra många pussar och uppmärksamhet.
 
Grattis på födelsedagen twix ❤️ matte, husse och lillhusse älskar dig!
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Världens bästa pappa/morfar


Idag fyller vår älskade pappa och morfar 55 år och vi önskar honom en toppen dag 🎈🎉

En bättre pappa och morfar finns inte och jag är så glad och tacksam över allt han gör för mig och mina systrar. Han är en förebild som hjälper en genom livets hinder och som ständigt stöttar och vägleder. 

William är inte riktigt medveten om det än men han har den bästa morfar i världen och jag är 110% säker om att han också kommer att tycka det när han kan kommunicera lite bättre ❤️

Pappa/Morfar, vi älskar dig!
Allmänt | 55, fira, födelsedag, morfar, pappa, år | | Kommentera |

5 månaders kontroll


Morgonen började med Bvc besök och vaccination. Dessa hemska men så viktiga sprutor. Idag var det dags för fem månaders kontroll. Tänka sig att Vår lilla kille blir fem månader idag, helt sjukt vad stor du har blivit ❤️
Besöket började så bra, William skrattade och pratade med sköterskan och var på strålande humör som han visserligen alltid är på. Han vägdes och mättes och följer sin kurva jätte fint. Han väger numera 6.750 gram och är 64.5 cm lång. Han har tagit ett jätte kliv på längden med hela 3.5 cm sen sist. Inte så konstigt att hans bebisveck börjar försvinna 🙈

Sen var det dags för sprutorna och då var det inte lika roligt längre. Men denna nya sköterskan gjorde det snabbt och inte så långdraget som förra gjorde. Hon tog sprutorna direkt efter varandra så han hann aldrig lugna ner sig emellan som han gjorde förra gången. Bättre såhär så att det blir överstökat och man kan trösta honom. 
Det var ett helt annat gråt den här gången än förra och det gjorde så ont i mitt hjärta. Stora krokodiltårar och darrande underläpp, älskade barn!

Men efter ett litet tag lugnade han sig och vi tittade i spegeln som är sådär löjligt roligt och vi kunde därmed avslutade besöket med ett leende. William gav till och med sköterskan ett leende när vi skulle gå.


Allmänt, William 5-6 månader | 2015, Bvc, barnavårdscentralen, bebis, besök, fem månader, maj, mammas hjärta, sköterska, sprutor, vaccination | | Kommentera |
Upp