Verkligheten

Tredje dagen ensam, D är tillbaka på jobbet efter tre veckors semester. Vart tar dagarna vägen? Dessa tre veckor har gått jätte snabbt. Hade velat att de gått lite långsammare för det har varit hur mysigt som helst att ha honom hemma <3 Men nu är det bara jag och gossen hemma.
 
tyvärr är det även då alla tankar kommer upp, men jag försöker ta en dag i taget. Det går inte att göra något åt detta så varför göra situationen ännu värre genom att "tänka om" hela tiden. Tänk om jag vore frisk, tänk om jag sluppit stelopera mig, tänk om jag kunnat jobba, tänk om jag fortfarande kunnat spela innebandy, tänk om jag sluppit smärtan. Tänk om jag kunnat... Men nu befinner jag mig här och jag kan inte göra något åt det. Varför plåga sig mer då? Det gäller att ta djupa andetag och andas sig ur ilskan, smärtan och hopplösheten. Men ibland blir det för mycket och luften går ur mig, kranen öppnas och tårarna rinner ner för min kind. Så stark utåt men så svag inombords. För en stund känner jag mig lättad, det är skönt att gråta. När man är liten och slår sig så gråter man och även när man inte mår bra så gråter man. Man gråter för en kort stund, blir ompysslad och sen är allt bra igen. Så idag har jag ont så då gråter jag...
Min sjukdom- Reumatism | | Kommentera |

Stormen har lagt sig

 
Jag vågar knappt skriva det men det känns som att det värsta har lagt sig, har fortfarande värk och stelhet på natten och morgonen men säg när jag inte har det?! Till min glädje ger det mesta med sig under dagen och jag kan röra på fingrarna nästintill obehindrat. 
 
Har dock dragit på mig en liten förkylning och antagligen är det också en liten bov i dramat. Ibland när jag är påväg att bli förkyld så sätter det sig i lederna istället så förhoppningsvis är det värsta över.
 
gällande den opererade handen är där tyvärr inget nytt att berätta.. Vi avvaktar.
 
 
Ikväll blir det taccomys med min bättre hälft och ljuset i mitt liv.
 
, Min sjukdom- Reumatism | | Kommentera |

Slappe måndag

Inte många knopp här hemma. iPad och sovmys med mina gossar. Kroppen värker och är stel, nätterna är hemska och morgnarna är därefter. Tar medicinerna men inget som tar bort denna värken, fingrarna och händerna är lika svullna och stela. Värken i fötterna kommer och går... Fått nya skoinlägg men känner ingen direkt förbättring. Väntar på en ny tid ner till Malmö och förhoppningsvis får jag då reda på vad som händer...
 
Tillbaka på ruta ett igen.. Framtiden är oviss och snart har jag varit sjukskriven i ett år. Tur att man inte kan se in i framtiden för hade man vetat att man skulle befinna sig på samma ställe nu som i oktober förra året hade jag nog inte orkat gå igenom detta helvete!
Bara tanken att gå igenom en operation till när man redan nu vet vilken djävulsk smärta man har framför sig får en inte direkt att hoppa glädjeskutt.
 
 
Bara en sak får mig att hoppa av lycka <3
Steloperation 1 | | Kommentera |
Upp